Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Δήμου Μάνδρας και Ειδυλλίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ιερούργησε κατά την πρώτη του νέου έτους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνος.

Εν συνεχεία προέστη της επισήμου Δοξολογίας και της ευλογήσεως της αγιοβασιλόπιττας πλαισιούμενος απο κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως παραστησάντων  των τ. Υπουργού κ. Αθανασίου Μπούρα, της Δημοτικής Αρχής και πλήθους λαού.

Ο Σεβασμιώτατος στην προσλαλιά του αναφέρθηκε στον βίο του εορταζομένου Αγίου Βασιλείου ευχηθείς προς όλους η νέα χρονιά να αυξήσει τους καρπούς της αγάπης και της φιλανθρωπίας προς κάθε συνάνθρωπο και να ενισχύσει τον προσωπικό μας αναστοχασμό σε σχέση με τα σφάλματα και ελείμματα του παρελθόντος έτους.

Τέλος μετέβη στο δημαρχείο Μάνδρας και Ειδυλλίας για την ευλόγηση της αγιοβασιλόπιττας ευχηθείς τα δέοντα στην Δήμαρχο κ. Ιωάννα Κρεκούκη τους εκλεκτούς συνεργάτες της και τον παρευρισκόμενο ευσεβή λαό της περιοχής.

megar2 megar3 megar4 megar5 megar7 megar6 megar8Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Μεγάρων

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.