Ο Μητροπολίτης Λήμνου δεν προσήλθε στην Ιεραρχία δικαιολογημένα. Η Μητρόπολη του τις μέρες αυτές είχε κοντά της την «Αποστολή» σε αποστολή ενίσχυσης. Αναδημοσιεύουμε την είδηση και ευχόμαστε καλή υγεία στον Μητροπολίτη Ιερόθεο.

Σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Λήμνου, ξεκίνησε η  παράδοση τροφίμων σε οικογένειες της Λήμνου που έχουν ανάγκη  απο την «Αποστολή».

Η “Αποστολή”, μέσω προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει με το Υπουργείο Εργασίας, παρέχει ξηρά, νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα σε οικογένειες της Θράκης και των νησιών του Βορείου Αιγαίου που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις στην Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Λέσβο, Χίο και Λήμνο.

Από τον Ιούνιο που έχει ξεκινήσει  μέχρι και τον Δεκέμβριο 200 οικογένειες απο την Λήμνου ,  λαμβάνουν μηνιαίως ξηρά και νωπά τρόφιμα, όπως όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, γάλα, τυρί κ.α., σήμερα είναι η τρίτη παραδοσή κατά σειρα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο facebook του ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Μύρινας Λήμνου πριν από λίγο.

dianomi_trofimon_limnos1 dianomi_trofimon_limnos3 dianomi_trofimon_limnos2 dianomi_trofimon_limnos4 dianomi_trofimon_limnos5.limnosreport.gr

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.