Το Στρατιωτικό Φυλάκιο της Διποταμίας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, για να εμψυχώσει τους στρατευμένους των συνόρων, να δει τα προβλήματά τους και να συζητήσει με τους φορείς, τους τρόπους επίλυσής τους.

Στο ακριτικό φυλάκιο βρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Υπουργό στα σύνορα της Ελλάδος και του ζήτησε να εντάξει την ευαίσθητη περιοχή αυτή και τους κατοίκους της σε προτεραιότητα.

Παρόντες στη συνάντηση αυτή ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος και ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος, οι οποίοι του μετέφεραν καθηκόντως τα θέματα που αντιμετωπίζουν ως φορείς.

Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε για τη συνάντηση αυτή τον Επίσκοπο και τους Εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και δεσμεύτηκε για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των θεμάτων που του έθεσαν.

kamenos_kastorias3 kamenos_kastorias2 kamenos_kastorias4Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Καστορίας

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.