Την εβδομάδα που μας πέρασε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας συνοδευόμενος από τους ιεροκήρυκες Αρχιμ. Χριστόδουλο Καλιόγλου και Αρχιμ. Ιωακείμ Σωτηρόπουλο, καθώς και τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π. Αθανάσιο Μελισσάρη κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη και επισκέφθηκαν τον Οικουμενικό Θρόνο, για να ευχηθούν επί το νέο έτος στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη μας κ.κ. Βαρθολομαίο και να ζητήσουν τις πατρικές ευχές και ευλογίες για το 2020.

Την επόμενη ημέρα ο Πρωτοσύγκελλός μας επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τους ιεροκήρυκες της Μητροπόλεώς μας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για να του ευχηθούν επί το νέο έτος και να ζητήσουν ομοίως τις πατρικές ευχές και ευλογίες του.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης