Να μην χάνουν το θάρρος τους και να είναι αισιόδοξοι κάλεσε τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Υποψηφίους Διδάκτορες του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Οι εκπρόσωποι των Φοιτητών επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο για να του ευχηθούν με αφορμή την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς και να ζητήσουν τις συμβουλές του, ενώ τον ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως για την αμέριστη αγάπη και στήριξή του.

Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε μαζί τους για τα προγράμματα σπουδών τους και για τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ τους κάλεσε να μην χάνουν το θάρρος τους. «Προβλήματα θα υπάρχουν πάντοτε» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και συμπλήρωσε ότι «δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Χρειάζεται αισιοδοξία. Άλλωστε, η κρίση πάντοτε υπήρχε, αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι η παρακμή που δυστυχώς βρίσκεται παντού».

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.