Το βιβλίο είναι ο τέλειος σύντροφος του κάθε ανθρώπου, γι’ αυτό το poimin.gr κάνει δώρο σε 10 αναγνώστες του από 3 βιβλία του Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη Πρωτοσυγκέλλου Ι.Μ. Φωκίδος.

1. Κυριακοδρόμιο (Κυριακάτικα μηνύματα ευαγγελικών περικοπών) – Τόμος Α΄ (2018)

2. Σύγχρονος Γεροντικός Λόγος (τόμος Β’)

3. Ποθώ την αγιότητα – Πώς και πού θα τη βρω;

Για να μπείτε στον διαγωνισμό και να κερδίσετε τα δώρα θα πρέπει να κάνετε LIKE στην σελίδα του poimin.gr στο Facebook (Poimin.gr) να κοινοποιήσετε το άρθρο στο προφίλ σας στο Facebook και να μας στείλετε μήνυμα στην σελίδα του poimin.gr στο Facebook την λέξη Διαγωνισμός.

Σε περίπτωση που έχετε κάνει like στην σελίδα του poimin.gr στο Facebook, κοινοποιήσετε το άρθρο στο προφίλ σας στο Facebook και στείλετε το μήνυμα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 31η Οκτωβρίου 2018 και οι νικητές θα ενημερωθούν αποκλειστικά και μόνο, μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook.

Θα στείλουμε δηλαδή ένα μήνυμα στο οποίο θα σας ενημερώνουμε πως είστε ένας εκ των νικητών που κέρδισε το βιβλίο και θα σας ζητηθούνε τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσει μαζί σας η εταιρία courrier).

Σημείωση: το poimin.gr ΔΕ θα χρησιμοποιήσει ποτέ και για κανένα λόγο τα στοιχεία σας, παρά μόνο για την αποστολή των δώρων.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.