Υλικά:

1 κιλό σταφύλι σταφίδα

800 γραμμάρια ζάχαρη

2 βανίλιες

Λίγο χυμό λεμόνι στο τέλος

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά το σταφύλι, το ρίχνουμε στο πυρέξ, ρίχνουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες.

Ανακατεύουμε καλά.

Σκεπάζουμε με βρεγμένο λαδόχαρτο.

Το ψήνουμε μία ώρα.

Στη μισή ώρα το βγάζουμε και ανακατεύουμε καλά.

Ολοκληρώνουμε το ψήσιμο για άλλη μισή ώρα.

Το βγάζουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.