Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το βράδι της Κυριακής 3 Ιουλίου η 2ηΓιορτή Νεολαίας στον προαύλιο χώρο του Ενοριακού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης.

Όπως και την προηγούμενη χρονιά, εκατοντάδες νέοι και νέες από όλη την Κατερίνη αλλά και ευρύτερα από διάφορα μέρη της Πιερίας συμμετείχαν στην Γιορτή Νεολαίας με αφορμή την λήξη του σχολικού και κατηχητικού έτους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος πριν την έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτισε τους νέους και τις νέες που βρέθηκαν στην Γιορτή, συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τον Προϊστάμενο της Ενορίας Αρχιμ. Διονύσιο Γκόλια, ο οποίος είναι και Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλό και ευλογημένο καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ελληνικά τραγούδια από την ορχήστρα και τις χορωδίες του Ιερού Ναού, καθώς και μεμονομένους καλλιτέχνες.

kitrous2 kitrous3 kitrous4 kitrous8kitrous5 kitrous1 kitrous7 kitrous9 kitrous6 kitrous10 kitrous13 kitrous11 kitrous14 kitrous12Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κίτρους

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.