Μαθητές από διάφορα σχολεία και μέλη από χορωδίες φορέων και συλλόγων έψαλλαν τα κάλαντα και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, έψαλλαν τα κάλαντα από το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, η Πολιτιστική Ομάδα Καστελόριζου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμμοχώστου Κύπρου «Ρωμηοσύνη», τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού «Βαφειαδάκειο», η Σχολή Λαμπίρη, το Νηπιαγωγείο Σαλαμίνας “Ο Μικρός Ευριπίδης”, οι μαθητές της Ιονίου Σχολής, το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με παιδιά από το Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, η χορωδία της Ριζαρείου Σχολής και η χορωδία του Λιμενικού Σώματος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους φορείς που τον επισκέφθηκαν και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και ειρηνικά, αλλά και δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.