Κατά το επίσημο γεύμα που παρατέθηκε μετά την ενθρόνισή του Σεβ. Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, μίλησε με θερμά λόγια για τον μέχρι πρότινος Πρωτοσύγκελο του, διαβεβαιώνοντας τους παριστάμενους πως ο Μητροπολίτης κ. Συμεών κοσμείται από πολλά τάλαντα, τα οποία συνεχώς τα αναπτύσσει.

Του ευχήθηκε να συνεχίσει να αυξάνει τα τάλαντα του προς κάθε κατεύθυνση και όπως μέχρι τώρα, να μην τα κρατάει για τον εαυτό του, άλλα να τα μοιράζει στον κόσμο για να τα χαιρόμαστε όλοι μαζί.

Στο τραπέζι που περιελάμβανε νηστίσιμα εδέσματα, παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι.Παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σταικούρας Υπουργός Οικονομικών, η Νίκη Κεραμέως  Υπουργός Παιδείας,  η πρώην Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου,  η πρώην Υπουργός  Όλγα Γεροβασίλη κ.α.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, αφού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε στην ενθρόνισή του, ζήτησε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία υπέστησαν και με υπομονή και εγκαρδιότητα τους χαιρέτισε όλους, δεχόμενος τις ευχές τους για καλή και καρποφόρα ποιμαντορία.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.