Υλικά

Ρυζάκι MISKO (200γρ.)
Τομάτες σφιχτές (12)
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο (1)
Τόνος κονσέρβα στραγγισμένος (200γρ.)
Άνηθος (2 κ.σ.)
Γεμιστές ελιές ψιλοκομμένες (10)
Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα (2)
Καλαμπόκι κονσέρβα (2 κ.σ.)

Ντρέσινγκ:
Μαγιονέζα (2 κ.σ.)
Ηλιέλαιο (2 κ.σ.)
Ξύδι (1 κ.σ.)
Ταμπάσκο (2 σταγόνες)

Εκτέλεση

Βράζετε τα ζυμαρικά και τα αφήνετε να κρυώσουν.

Χτυπάτε σε σέικερ τα υλικά του ντρέσινγκ.

Ανακατεύετε τα ζυμαρικά, το ντρέσινγκ, το κρεμμύδι, τον τόνο, τον άνηθο, τις ελιές, το τουρσί και το καλαμπόκι.

Κόβετε τα καπάκια από τις τομάτες και αφαιρείτε τη σάρκα τους με κουταλάκι.

Τις αλατίζετε εσωτερικά και τις στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας.

Τις γεμίζετε με το μείγμα και τις καλύπτετε με τα καπάκια.

Τις κρυώνετε για λίγο στο ψυγείο και τις σερβίρετε