Ρεπορτάζ: Χρήστος Μπίτας

Τελέσθηκε σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στο Λουκά Μαντινείας το Τεσσαροκονθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής Πρεσβύτερας Κατίνας Σκλήφα μητρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

Της Ευχαριστιακής Συνάξεως προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιεροθέου, Πατρών κ. Χρυσοστόμου, Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίου, Άρτης κ. Καλλινίκου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου Βοηθού παρά τη Μητροπολεί των Πατρών και του επιχωρίου Ποιμενάρχου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου ο οποίος και ομίλησε θεολογικώς επί του Ευαγγελίκου αναγνώσματος και δια την προσωπικότητα της μακαριστής Πρεσβυτέρας Κατίνας.

Στο Ιερό Μνημόσυνο έλαβε μέρος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ Θεόκλητος. Πάνδημα Ιερείς και πλήθος λαού από την Πάτρα, την Τρίπολη, την Αθήνα και όλη την Επικράτεια συμμετείχε και προσευχήθηκε υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής της αοιδίμου Πρεσβυτέρας Κατίνας και του μακαριστού συζύγου αυτής Ιερέως Ευθυμίου Σκλήφα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.