Η λιακάδα έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να κατέβει στην εκκλησία της Παναγίας της Σισσιώτισας και να παρακολουθήσει από την Γέφυρα Δεβοσέτου τον αγιασμό των Υδάτων στο Αργοστόλι.

Τον αγιασμό των υδάτων τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος με το παρών να δίνουν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Θωμάς, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σπύρος Σαμούρης, καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού.

Τον σταυρό έπιασε ο Γιώργος Μαγδαληνός, ενώ πολλά σκάφη αλλά και κωπηλατικά σκάφη του ΝΟΑ και του ΝΟΚΙ, έδωσαν ένα όμορφο σκηνικό στον εορτασμό των Θεοφανείων στο Αργοστόλι.

Την τελετή του αγιασμού συνόδευσε η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας». Και του χρόνου! Χρονια Πολλά!

Γιώργος Χαλαβαζής / inkefalonia.gr

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.