ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΓΙΑ 4 ΠΙΆΤΑ:
2 συσκευασίες Rio Mare Φιλέτα Τόνου σε Ελαιόλαδο 180γρ.
250γρ. ψωμί τύπου τσιαπάτα
αλάτι
μαύρο πιπέρι
ρίγανη
¼ σκελίδα σκόρδο
75γρ. τυρί παρμεζάνα
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
μισό λεμόνι
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 μαρούλι
1 μαρούλι σγουρό
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
1. Κόψτε το ψωμί τύπου τσιαπάτα σε λωρίδες και έπειτα σε κυβάκια, ρίξτε από πάνω ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά.
 
2. Ανακατέψτε το σκόρδο με την παρμεζάνα, προσθέστε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε τα με άφθονο ελαιόλαδο.
 
3. Χωρίστε τα φιλέτα τόνου σε φέτες και βάλτε τα στην άκρη.
 
4. Πλύνετε καλά και στεγνώστε τα λαχανικά. Κόψτε τα σε μεγάλα κομμάτια και ανακατέψτε τα με τη σως.
 
ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΙΆΤΟ:
Χωρίστε τη σαλάτα σε ατομικές μερίδες, ρίξτε από πάνω τα τραγανιστά κρουτόν και γαρνίρετε με τα φιλέτα τόνου.
 
Διακοσμήστε με κουταλιές από τη σως και το τυρί παρμεζάνα.