ΥΛΙΚΑ
Κατεψυγμένα φιλέτα ψαριού
2-3 πράσα
1 πράσινη πιπεριά κέρατο
1 φλ. ρύζι
αλατι
Ελαιόλαδο, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπαγώνεις τα φιλέτα ψαριού,Τα μαρινάρεις σε αλατι και μαύρο πιπέρι .Κόβεις τα πράσα σε μισοφέγγαρα και ψιλοκόβεις την πιπεριά. Ζεσταίνεις ένα τηγάνι στο μάτι, ρίχνεις μέσα τα λαχανικά και προσθέτεις λίγο νερό. Τα αφήνεις να μαραθούν-δεν πρέπει να βράσουν, ίσα ίσα να αχνιστούν για να φύγει η κάψα τους. Σβήνεις με λευκό κρασί. Tοποθετείς πάνω στα λαχανικά τα φιλέτα ψαριού, χαμηλώνεις την φωτιά και κλείνεις το καπάκι. Τα αφήνεις 3-4 λεπτά, να μαγειρευτούν στον ατμό. Όταν είναι έτοιμα, σερβίρεις με λίγο βρασμένο ρύζι, για να έχεις ένα πλήρες γεύμα, με υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και φυτικές ίνες