Το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου  επισκέφθηκε  τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  στο Μητροπολιτικό Μέγαρο η χορωδία των Οπλιτών του ΚΕΥΠ, προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά και να ψάλλουν τα παραδοσιακά  κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος και με τον τρόπο αυτό να λαμπρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Ακολούθως ο Αξιωματικός που συνόδευε τη χορωδία ανέγνωσε στον Σεβασμιώτατο τις ευχές του Διοικητού κ. Βασιλείου Μπέλου. Με τη σειρά του ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε σε όλους, Καλή Χρονιά και  ζήτησε να μεταβιβάσουν τις ευχαριστίες του και τις ευχές του στον κ. Διοικητή και προσέφερε σε όλους χρηματικό ποσό, το Ημερολόγιο Τσέπης της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και   παραδοσιακά γλυκίσματα.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο γραφείο του στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο, όπου εκεί έψαλαν τα κάλαντα μέλη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Φθιώτιδος «Νικόλαος Δοχειαρίτης».

Τα μέλη της Χορωδίας  αντάλλαξαν ευχές για Καλή Χρονιά με τον Σεβασμιώτατο και ακόλουθως ο Ποιμενάρχης μας  προσέφερε το ημερολόγιο τσέπης του 2018  και κέρασμα σε όλους.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.