Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος  η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η Μητρόπολή Λεμεσού, με την ευκαιρία της  εορτής των Χριστουγέννων. Φέτος η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Η συναυλία περιελάμβανε παραδοσιακά κάλαντα και Εκκλησιαστικού ύμνους του Δωδεκαημέρου (Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων). Έλαβαν μέρος η εκκλησιαστική χορωδία « Ρωμανός ο Μελωδός», η παραδοσιακή χορωδία νέων «Ανατολή» και το σχήμα παραδοσιακών  οργάνων της μουσικής σχολής της Μητροπόλεώς μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος,  ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, άλλοι κληρικοί και πλήθος κόσμου. 

lemesou_ekdilosi1 lemesou_ekdilosi2 lemesou_ekdilosi3 lemesou_ekdilosi4 lemesou_ekdilosi5 lemesou_ekdilosi7Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Λεμεσού

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.