Υλικά:

πατάτες

ελαιόλαδο

ρίγανη

πάπρικα

λίγη σκόνη μουστάρδας

αλάτι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πατάτες, όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι και τις βάζουμε σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό  χαρτί. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, πάπρικα, σκόνη μουστάρδας, αλάτι και  ρίγανη.  Ανακατεύουμε με τα χέρια πολύ καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180-200 βαθμούς,  μέχρι να ροδίσουν.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.