Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Με την ευκαιρία της εορτής του αγίου Παντελεήμονος, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, τελέστηκε στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του εορτάζοντος αγίου Βεροίας.

Στον όρθρο χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ενώ στο αρχιερατικό συλλείτουργο έλαβαν ακόμη μέρος οι σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σεβαστείας κ. Δημήτριος, Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτος, Ιερισσού κ. Θεόκλητος και Κίτρους κ. Γεώργιος ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβ.Μητροπολίτης Κιλκισίου κ.Εμμανουήλ.

Στη διάρκεια της θείας λειτουργίας ο σεβασμιώτατος τέλεσε την εις διάκονον χειροτονία του μοναχού Θεοδώρου Αναγνώστου, ο οποίος είναι αδελφός της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος προχείρησε σε Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας τον Διάκονο π. Παντελεήμονα Παπαεμμανουήλ.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.