ΡεπορτάζΤζάνης Αθανάσιος

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, τελέσθηκε το εσπέρας της Κυριακής Α΄ των Νηστειών – της Ορθοδοξίας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, ο οποίος και ομίλησε.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού, παρέστησαν επίσης οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σύρου κ. Δωρόθεος και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος οι οποίοι σπεύσανε να ευχηθούν στον οικείο Ποιμενάρχη Σεβ. Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο για την ονομαστική του εορτή.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την παρουσία τους, ευχόμενος παράλληλα σε όλους καλή Τεσσαρακοστή και καλή δύναμη στον Πνευματικό Αγώνα της περιόδου αυτής.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.