Την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, πλασιιούμενος από πλειάδα κληρικών, χοροστάτησε στον Εσπερινό της Αγάπης, οοποίος τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια στον Καθεδρικό Ιερό Νάο του Τιμίου Προδρόμυ

Τα Ευαγγέλια ανέγνωσαν: ο π.Βασίλειος Μήλιος στη Λατινική Γλώσσα, ο π.Γεράσιμος Ρόμπερτ στην Αγγλική, ο π.Στυλιανός Χαρπαντίδης στη Γερμανική, ο π.Νικηφόρος Καλαϊτζίδης στη Γαλλική, ο π. Γεώργιος Εμινίδης στη Ρωσσική, ο π.Δανιήλ Πουπάζα στη Ρουμανική, ο π.Νικόλαος Μελικίτζε στη Γεωργιανή, ο π.Ηλίας Βαφειάδης στην Ποντιακή και ο π.Παύλος Καγιανίκος στην Ομηρική.

Μετά το πέρας της ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε αναστάσιμα αυγά στους πιστούς που προσήλθαν να πάρουν  την άγια ευχή του.

neapoleos3 neapoleos4 neapoleos12 neapoleos11 neapoleos7 neapoleos6 neapoleos1 neapoleos9 neapoleos2 neapoleos8 neapoleos5Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.