Από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, τελέσθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και στο 11ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης στον συνοικισμό Κολοκοτρώνη.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν την τελετή ελπίζοντας η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα να είναι ελπιδοφόρα και δημιουργική και να μην υπάρξουν προβλήματα.

Την τιμητική τους είχαν οι μικροί μαθητές της Α’ Δημοτικού που για πρώτη φορά πέρασαν την είσοδο του σχολείου και ξεκινούν έναν μακρό αγώνα για την απόκτηση της μάθησης.
Στην τελετή του αγιασμού παρόντες μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φώτης Γκέσουρας καθώς και σχολικοί σύμβουλοι.

Όλοι όσοι μίλησαν, αναφέρθηκαν στη σημασία της εκπαίδευσης και στον αγώνα που καλούνται να δώσουν οι μαθητές για την απόκτηση της γνώσης που θα τους βοηθήσει να έχουν ένα καλύτερο μέλλον και ευχήθηκαν να είναι η χρονιά δημιουργική και μέσα από τη συνεργασία να λύνονται τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Γράφτηκε από τον/την arcadiaportal.gr

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.