ΥΛΙΚA
  • 1 ποτήρι πλιγούρι
  • 2 κουταλιές αλεύρι
  • 1 κρεμμύδι, τσιγαρισμένο με 3 κουταλιές σησαμέλαιο
  • 2 κ.σ. πολτό ντομάτας
  • κόκκινο πιπέρι
  • αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Μουσκεύουμε το πλιγούρι σε χλιαρό νερό. Το σουρώνουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι, το κόκκινο πιπέρι και το αλάτι.
  2. Ζυμώνουμε τα υλικά και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος φουντουκιού.
  3. Τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, όπου έχουμε βράσει το τσιγαρισμένο κρεμμύδι με τον ντοματιπολτό.
  4. Αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις.

Γράφτηκε από τον/την .pontos-news.gr

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.