Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος λειτούργησε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή των Εφημερίων του Ιερού Ναού, των Διακόνων και πολλών πιστών χριστιανών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και κάθε καλό στη ζωή μας και να οδηγεί τα βήματά μας στο φως, που είναι ο ίδιος ο Χριστός.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τίμησε με τη διάκριση της Μητροπόλεως, τον Σταυρό της Παναγίας της Οδηγητρίας, τον κ. Αναστάσιο Μακρόπουλο, για την πολυετή προσφορά του στην τοπική μας Εκκλησία και ιδιαίτερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος, από την ημέρα που τέθηκε ο θεμέλιος λίθος, μέχρι και σήμερα.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, χειροθέτησε σε Αναγνώστες τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους και τους Νεωκόρους του Ναού, οι οποίοι διακονούν με ζήλο και στο ιερό αναλόγιο και δίνουν καθημερινά τον καλόν αγώνα στις οικογένειές τους και στην τοπική μας κοινωνία.

kastorias2 kastorias3 kastorias4 kastorias5 kastorias6Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.