Με κατάνυξη και ευλάβεια έζησαν τις ιερές ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος για το έτος 2018, όσοι παρευρέθηκαν στο Ιερό Ησυχαστήριο των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος.

Οι κατανυκτικές ακολουθίες του μοναστηριακού τυπικού, το χαμηλό φως των κεριών, η ευωδία του θυμιάματος, η βυζαντινή μουσική ψαλμωδία των μοναχών, το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, οι πνευματικές ομιλίες του Καθηγουμένου Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη που μιλούν στην καρδιά του κάθε ανθρώπου, όλα συνετέλεσαν στην βίωση των Παθών του Κυρίου μας, αλλά και στην πνευματική ανάταση του κάθε πιστού.

Ακολουθεί μικρό φωτογραφικό υλικό από την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί καθώς και από την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, από τις αναπαραστάσεις των Παθών του Κυρίου μας, που τελούνται κάθε χρόνο στο Ιερό Ησυχαστήριο κατά το Ιεροσολυμιτικό Τυπικό.  

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.