Σε κλίμα κατανυκτικό κατά το μοναστηριακό τυπικό, διεξήχθησαν οι ιερές ακολουθίες την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδος στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος. 
 
Στιγμές πνευματικής ανάτασης βίωσαν όσοι παρευρέθηκαν στο Ιερό Ησυχαστήριο του Τρικόρφου, ενώ το βράδυ της Ανάστασης έζησαν στιγμές πνευματικής αγαλλιάσεως και χαράς από την λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας. 
 
Στιγμές μοναδικές μιας και οι αναπαραστάσεις του Μεγάλου Σαββάτου ζωντανεύουν τα Ιεροσόλυμα στο Τρίκορφο Φωκίδος, ενώ η αναστάσιμη Θεία Λειτουργία δίνει το στίγμα των Μονών του Αγίου Όρους. 
 
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το βράδυ της Ανάστασης, τον Εσπερινό της Αγάπης και την πανηγυρική μοναστηριακή τράπεζα. 
pasxa_trikorfo4 pasxa_trikorfo1 pasxa_trikorfo3 pasxa_trikorfo2 pasxa_trikorfo5 pasxa_trikorfo6 pasxa_trikorfo7 pasxa_trikorfo8 pasxa_trikorfo9 pasxa_trikorfo10 pasxa_trikorfo11 pasxa_trikorfo12 pasxa_trikorfo13 pasxa_trikorfo14 pasxa_trikorfo15 pasxa_trikorfo16 pasxa_trikorfo17 pasxa_trikorfo18 pasxa_trikorfo19 pasxa_trikorfo20 pasxa_trikorfo21 pasxa_trikorfo22 pasxa_trikorfo23 pasxa_trikorfo24 pasxa_trikorfo25 pasxa_trikorfo26 pasxa_trikorfo27 pasxa_trikorfo28 pasxa_trikorfo29 pasxa_trikorfo30 pasxa_trikorfo31 pasxa_trikorfo32 pasxa_trikorfo33Εκ της Ι.Μ.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.