Τα υλικά που χρειάζονται είναι:

1/2 νεροπότηρο ελαιόλαδο
1/2 νεροπότηρο αραβοσιτέλαιο
3/4 ποτηριού νερό
1 κουτάκι αναψυκτικό τύπου sprite
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
λίγο δυόσμο
αλατοπίπερο
1 νεροπότηρο ελιές μαύρες καθαρισμένες
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει (περίπου 800 γραμ.)

Σε μία μεγάλη λεκανίτσα ρίχνουμε τα υλικά λίγα λίγα και με την σειρά που αναγράφονται.

Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι καλά.

Το αλεύρι το ρίχνουμε λίγο λίγο, τόσο όσο να φτιάξουμε μείγμα πιο πηχτό από αυτό του κέικ. Είναι έτοιμο, όταν ανακατεύοντας με το κουτάλι το μείγμα ξεκολλάει γύρω γύρω απο τα τοιχώματα της λεκάνης.

Σε μια λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα του κέικ, βάζουμε κουταλιές κουταλιές το μείγμα και το στρώνουμε ομοιόμορφα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα στους 180 βαθμούς, στην μεσαία σχάρα για περίπου 1 ώρα.

Καλή επιτυχία!!!