Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Ιλίου την Παρασκευή της Διακαινησίμου στις 20 και 21 Απριλίου.

Στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, κηρύττοντας επίκαιρα για την Ανάσταση του Κυρίου μας, καθώς και για την Παναγία μας, ευχαριστώντας το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα για την πρόσκληση και φιλοξενία, καθώς και τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Συμεών Αυγουστάκη και τους Εφημερίους του Ιερού Ναού.

Την κυριώνυμο ημέρα της πανηγύρεως, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού π. Μάξιμος Αδαμίδης, λέγοντας για την αποχριστιανοποίηση του Λαού μας και για την ανάγκη στο να έρθει σε επαφή ο κόσμος μας με την Παναγία για να υπάρξει πνευματική πρόοδος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας χειροθέτησε σε πνευματικό τον νέο Εφημέριο του Ιερού Ναού π. Στυλιανό Τζινευράκη.

iliou_zoodoxou_pigis3 iliou_zoodoxou_pigis1 iliou_zoodoxou_pigis2 iliou_zoodoxou_pigis4 iliou_zoodoxou_pigis5 iliou_zoodoxou_pigis6 iliou_zoodoxou_pigis7 iliou_zoodoxou_pigis8 iliou_zoodoxou_pigis9 iliou_zoodoxou_pigis10 iliou_zoodoxou_pigis11 iliou_zoodoxou_pigis13 iliou_zoodoxou_pigis14Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.