Η ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνεχίζει να συμπαρίσταται και να βοηθά την ακριτική περιοχή.

Την Τρίτη 25 Απριλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ευρισκόμενος στη Σαμοθράκη, επισκέφθηκε τα νηπιαγωγεία της Καμαριώτισσας και της Χώρας και το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο του Λακκώματος. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως εκ μέρους της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» παρέδωσε ως δώρα στα μικρά παιδιά των νηπιαγωγείων γραφική ύλη, ενώ στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λακκώματος μοίρασε μπουφάν. Τα παιδιά, οι γονείς και οι δάσκαλοι εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες προς την ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», τον Διευθυντή της κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και τον Σεβ. Μητροπολίτη γι’ αυτά τα δώρα που δείχνουν για μία ακόμη φορά την τεράστια προσφορά της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» σε ολόκληρη την Ελλάδα και ιδιαιτέρως στις ευαίσθητες και ακριτικές περιοχές της πατρίδος μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές Απριλίου η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο Διευθυντής της κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας παρέδωσαν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Μητροπόλεώς, ενώ μαζί με τον Μητροπολίτη κ. Άνθιμο επισκέφθηκαν μικρά σχολεία του Έβρου όπου μοίρασαν, ως δώρο, μπουφάν και γραφική ύλη στους μαθητές.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.