Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Σαγκρίου Νάξου, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου, εορτή του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος και εθναποστόλου Κοσμά του Αιτωλού, το πρωί ο Σεβασμιώτατος  κ. Καλλίνικος  μετέβη στην περιοχή Αγίας Άννας της Ενορίας Αγίου Αρσενίου όπου βρίσκονται οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός« και χοροστάτησε στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο των Κατασκηνώσεων επ’ ονόματι του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Εν συνεχεία ευλόγησε στην τραπεζαρία των Κατασκηνώσεων το πρωινό των παιδιών (κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου) τα οποία και απέδωσαν στην συνέχεια με άριστο τρόπο ύμνους και χριστιανικά τραγούδια.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.