Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Αναστασόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε την αταλάντευτη πίστη και το θάρρος της Αγίας Αικατερίνης, εφόδια που την οδήγησαν στο μαρτύριο για την πίστη του Χριστού.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους όσους κοπίασαν για τη χαρά της πανηγύρεως, καλωσόρισε τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα ενώ παρουσίασε στο πολυπληθές εκκλησίασμα τον νέο Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, π. Χαράλαμπο Κοτζιακεχίδη, στον οποίο προηγουμένως είχε απονείμει το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.