Στην απομακρυσμένη και ολιγάνθρωπη Ενορία Εισοδίων της Θεοτόκου Μέσα Βουνίου, νωρίς, και στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου Κοχύλου, αργότερα, τέλεσε απόψε διαδοχικά ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ την Ακολουθία του Νυμφίου.

Στους εκκλησιασθέντες στην Ενορία των Εισοδίων της Θεοτόκου ομίλησε για την παραβολή των Δὲκα Παρθένων και στους πιστούς της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου ομίλησε για την εσωτερική παλιγγενεσία του ανθρώπου, διά της Αναστάσεως του Κυρίου και για τη νίκη κατά του θανάτου και τη θεοποίηση του ανθρώπου, κατά το λόγο του Μ. Αθανασίου «Αυτός ενηνθρώπισεν, ίνα ημείς θεωθώμεν” και συνεχὰρη τον Εφημέριο των δύο Ενοριών, Πρωτοπρ. Θεοδόσιο Βαϊνά για την αγάπη και το ενδιαφέρον, που δείχνει για τις Ενορίες αυτές, στις οποίες έγινε δεκτός με εγκάρδιες εκδηλώσεις αγάπης από τους πιστούς, προς τους οποίους ευχήθηκε για το Άγιο Πάσχα, συγχαίροντάς τους για το ενδιαφέρον και τη μέριμνά τους για τους δύο αυτούς Ναούς.

Κατά το εξαγγελθέν Πρόγραμμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αύριο, Μ. Τρίτη, θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Απροβάτου και ακολούθως, μέσω Τήνου, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.

sitou_nimfios1 sitou_nimfios3 sitou_nimfios4 sitou_nimfios5 sitou_nimfios6 sitou_nimfios7Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.