Την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 τελέσθηκαν οι Ακολουθίες των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθήλωσης του Εσταυρωμένου, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Περισσού στη Νέα Ιωνία με τη συμμετοχή Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ αναφέρθηκε στα μεγάλα και σωτηριολογικά γεγονότα που βιώνει η Αγία μας Εκκλησία την Μεγάλη Παρασκευή, αφού ο υψωμένος στον Γολγοθά Σταυρός του Κυρίου αποτελεί το κέντρο, γύρω από το οποίο στρέφεται όλο το έργο της Θείας Απολυτρώσεως, προτρέποντας όλους να γίνουμε πρόσωπα με πίστη, ελεύθερα, βάζοντας ως πρότυπο στη ζωή μας τη μετάνοια του ληστή.

apokathilosi_neas_ionias1 apokathilosi_neas_ionias2 apokathilosi_neas_ionias4 apokathilosi_neas_ionias6 apokathilosi_neas_ionias5 apokathilosi_neas_ionias7 apokathilosi_neas_ionias8Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.