Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 4ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ των Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό) και Ένοπλων Δυνάμεων (Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας), με σκοπό την ενίσχυση του πολυσήμαντου κοινωνικού έργου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα στο Γήπεδο του Β´ ΔΑΚ Κατερίνης.

Πλήθος φιλάθλων θεατών αγκάλιασαν αυτό το αθλητικό γεγονός αγάπης και αλληλεγγύης, προσφέροντας, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις εμπερίστατες γερόντισσες που φιλοξενούνται στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε  θερμά τους διοργανωτές και  τους συμμετέχοντες για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και τους θεατές για την μεγάλη ανταπόκριση και τη διάθεση να συνδράμουν στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως. Κλείνοντας, επεσήμανε ότι: «Τέτοιες ενέργειες ανεβάζουν σε υψηλά επίπεδα το φίλαθλο πνεύμα και το πνεύμα αλληλεγγύης και ιδιαίτερα στις σημερινές ημέρες που δοκιμάζεται η κοινωνία μας. Η ηθική αναγνώριση όσων, αψηφώντας τις δικές τους δυσκολίες, αγωνίζονται για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση απέναντί τους. Συγχαρητήρια σε όλους  που συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά και σε αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι το ανέσπερο φως της Ανάστασης και το λυτρωτικό μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου να τους φωτίζουν πάντα».

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.