Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, διοργάνωσε και φέτος μία σειρά εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για τα παιδιά και τους νέους των κατηχητικών και λοιπών νεανικών δράσεων του.

Συγκεκριμένα,

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στον Λόφο Πιερίας για τις κατηχητικές συνάξεις των Ενοριών της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πέτρας.

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη» για την Αρχιερατική Περιφέρεια Κατερίνης. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση επιδόθηκαν και τα έπαθλα στους νικητές του Β’ ΔιενοριακούΠρωταθλήματος Σκάκι.

Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Αιγίνιο, για τις Ενορίες της Βόρειας Πιερίας.

Τέλος, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο, για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Νότιας Πιερίας.

Σε κάθε μια από τις τρεις εκδηλώσεις παρουσιάστηκαν κάλαντα, εορταστικά τραγούδια, διηγήματα, ποιήματα αλλά και αποσπάσματα θεατρικών έργων από παιδιά των κατηχητικών συνάξεων των αντίστοιχων ενοριών κάθε Αρχιερατικής Περιφέρειας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος σε κάθε περίπτωση έδωσε εορταστικές ευχές στα παιδιά που συμμετείχαν τονίζοντας την σημαντικότητα συμμετοχής στις κατηχητικές συνάξεις, ευχαρίστησε μάλιστα και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας. Τέλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους κατηχητές για τη σημαντική αυτή διακονία που προσφέρουν στην τοπική Εκκλησία.

kitrous_ekdilosis1 kitrous_ekdilosis2 kitrous_ekdilosis3 kitrous_ekdilosis4 kitrous_ekdilosis5 kitrous_ekdilosis6 kitrous_ekdilosis7 kitrous_ekdilosis8 kitrous_ekdilosis9 kitrous_ekdilosis10 kitrous_ekdilosis12 kitrous_ekdilosis13 kitrous_ekdilosis14 kitrous_ekdilosis15 kitrous_ekdilosis16 kitrous_ekdilosis17 kitrous_ekdilosis18Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.