Τι χρειαζόμαστε:

    Φρυγανιές
Άνθος αραβοσίτου βανίλια
Φρουί ζελέ (ο,τι γεύση θέλουμε)
Φρουτοσαλάτα σε ελαφρύ σιρόπι (κομπόστα διάφορων φρούτων)

Πώς το κάνουμε:

    Απλώνουμε σε ένα ταψί τις φρυγανιές.
Φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου και το απλώνουμε πάνω από τις φρυγανιές.
Φτιάχνουμε το φρουί ζελέ και το απλώνουμε πάνω από το άνθος αραβοσίτου.
Απλώνουμε από πάνω την κομπόστα.
Το βάζουμε στο ψυγείο, μέχρι τα υλικά να γίνουν συμπαγή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αντί για κομπόστα (του εμπορίου) μπορούμε να κόψουμε φρέσκα φρούτα από πάνω.

Οι φρυγανιές μπορούν να είναι και χωρίς αλάτι, ή ολικής άλεσης, για πιο υγιεινά.

Η φρυγανιά πρέπει να γίνει μαλακή.. όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο, τόσο καλύτερα.