Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε ο Άγιος Γεώργιος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Αλίκαμπο Αποκορώνου όπου διακονεί ο π. Εμμανουήλ Μπετινάκης.

Στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. Δαμασκηνός συλλειτουργούντων Κληρικών της Μητροπόλεως και συμπροσευχούμενων πλειάδος ευσεβών προσκυνητών που ήρθαν να προσκυνήσουν τον Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρο Άγιο Γεώργιο.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απένειμε στον επί πολλά έτη εφημέριο του Ναού π. Εμμανουήλ Μπετινάκη το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου, ευχόμενος καλή δύναμη στην διακονία του αμπελώνος του Κυρίου μας.

Κατόπιν στην αντιφώνηση του ο νέος Πρωτοπρεσβύτερος της Τοπικής μας Εκκλησίας, σθεναρά συγκινημένος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και το ποίμνιο του για την μεγάλη τους αγάπη και τιμή, την στήριξη και συνεργασία τους στο ενοριακό έργο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Γεωργίου στον αύλειο χώρο του Ναού.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.