Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της λειτουργίας του συσσιτίου του «Σπιτιού Αγάπης» Αγναντερού.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν με χαρά ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγναντερού π. Βασίλειος Χαντζής, συντονιστής της λειτουργίας του εκεί Σπιτιού Αγάπης και οι εθελόντριες κυρίες που διακονούν καθημερινά τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, μοιράζοντας μερίδες φαγητού και ζεστά χαμόγελα!

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για τους κόπους τους οποίους καταβάλουν καθημερινά ώστε αυτοί, που πραγματικά έχουν ανάγκη, να βρίσκουν ένα πιάτο φαγητό. Παράλληλα, ευχαρίστησε και τον κ. Γεώργιο Κωτσό, Δήμαρχο Μουζακίου για την συμπαράστασή του προς την τοπική μας Εκκλησία.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.