Την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου ιερούργησε απόψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ διαδοχικά, στον Ιδρυματικό Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως και στους Ιερούς Ενοριακούς Ναούς Αγίου Κωνσταντίνου, στην περιοχή Πέτρας, παρουσία της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Ερμούπολης κας Ανθής Χαλκιά, και Τιμίου Σταυρού Παρακοπής, στους οποίους ομίλησε για το Ιερό Ευχέλαιο και την αξία του στην ψυχοσωματική ανάταση του ανθρώπου.

Στη συνέχεια, μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ποσειδωνίας, όπου εχοροστάτησε στην Ακολουθία του Νιπτήρος,παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Αλεξ.Αθανασίου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος και της Δημοτικής Συμβούλου κας Μαρ. Αγγελοπούλου.

Σε όλους τους Ναούς, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ καλωσόρισε τους επισκέπτες και ευχήθηκε στους Εφημερίους, τους Επιτρόπους, τους Ιεροψάλτες, τους Διακονητές και τους εκκλησιασθέντες πιστούς για το Άγιο Πάσχα.

euxeleo_sirou1 euxeleo_sirou2 euxeleo_sirou4 euxeleo_sirou5 euxeleo_sirou6Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.